Tilbud!
,

Scitec Nutrition 100% Whey Isolate (2000g) – Proteinpulver

Original price was: 799 kr..Current price is: 749 kr..

Optimer dine træningsresultater med Scitec Nutrition 100% Whey Isolate. Ren og hurtigt absorberende protein med fantastisk smag. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5509500149882472 Kategorier: ,

Scitec Nutrition 100% Whey Isolate er det ultimative valg for dig, der ønsker at optimere din træning og opnå maksimale resultater. Med en imponerende sammensætning af høj kvalitets valleproteinisolat, er dette proteinpulver perfekt til at understøtte din muskelopbygning og restitution.

Det ekstremt rene valleproteinisolat i Scitec Nutrition 100% Whey Isolate sikrer, at du får en høj biologisk værdi og hurtig optagelse, så dine muskler får den nødvendige næring lige når de har brug for det. Dette gør produktet ideelt til både før og efter træning, samt som et mellemmåltid eller snack i løbet af dagen.

Med 90% proteinindhold pr. portion får du en kraftfuld dosis af essentielle aminosyrer, som er nødvendige for muskelvækst og restitution. Den lave fedt- og kulhydratprocent gør Scitec Nutrition 100% Whey Isolate til det perfekte valg for dig, der ønsker at øge din muskelmasse uden at pådrage dig unødvendigt fedt.

Udover den suveræne næringsmæssige værdi er dette proteinpulver også kendt for sin fantastiske smag. Med et bredt udvalg af lækre smagsvarianter kan du nyde din proteindrik hver dag uden at blive træt af den samme smag.

Med sit høje proteinindhold, gode smag og hurtige optagelse, er Scitec Nutrition 100% Whey Isolate det ideelle valg for dig, der værdsætter kvalitet og ønsker at tage din træning til det næste niveau. Giv dine muskler den næring de fortjener med dette fremragende proteinpulver og oplev resultaterne på kort tid.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Scitec Nutrition 100% Whey Isolate (2000g) – Proteinpulver”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.