Få mere ud af din rejse med det ultimative Europakort

Med det ultimative Europakort får du ubegrænset mobildata i hele Europa. Du kan surfe, streame og navigere frit, uden at skulle bekymre dig om dine data-forbrug. Uanset om du er på ferie, forretningsrejse eller blot rejser rundt i Europa, så kan du altid være online og holde kontakten. Denne praktiske funktion gør det nemmere at holde dig opdateret, finde vej og dele oplevelser med venner og familie derhjemme.

Gratis adgang til over 1 million hotspots

Med Europakort får du adgang til over 1 million hotspots rundt om i Europa, så du altid kan holde dig forbundet. Uanset om du er på ferie, på forretningsrejse eller bare ude at rejse, kan du nyde gratis internetadgang på dine enheder. Køb Europakort med ekstra features og få maksimal udbytte af din rejse.

Inkluderet forsikring mod rejseforsinkelser og afbrydelser

Europakort inkluderer en omfattende rejseforsikring, der dækker dig i tilfælde af forsinkelser eller afbrydelser på din rejse. Hvis dit fly er forsinket, eller din togforbindelse bliver aflyst, kan du få erstatning for dine ekstra udgifter. Denne forsikring giver dig fred i sindet, så du kan fokusere på at nyde din rejse. Du kan finde Europakort på udsalg og sikre dig denne praktiske og tryghedsskabende dækning.

Mulighed for at dele kortet med familie og venner

Med det ultimative Europakort er det muligt at dele kortet med familie og venner. Kortet kan nemt overføres til andre enheder, så alle i rejsegruppen har adgang til det samme kort. På den måde kan I planlægge jeres fælles rejse, finde vej og holde øje med hinandens placering. Delingen af kortet gør det også nemt at koordinere, hvis nogle i gruppen ønsker at tage separate ture eller aktiviteter. Uanset om I rejser sammen eller hver for sig, har I altid adgang til de samme kortdata og funktioner.

Nem booking af transport og overnatning direkte i appen

Med det ultimative Europakort kan du nemt booke din transport og overnatning direkte i appen. Planlæg din rejse fra start til slut – find de bedste ruter, bestil billetter til tog, fly eller bus, og book dit hotel eller din airbnb. Alt samlet på ét sted, så du kan fokusere på at nyde din rejse. Appen giver dig også adgang til lokale anbefalinger og guider, så du kan opdage de skjulte perler på din destination. Lad det ultimative Europakort gøre din ferie til en endnu mere uforglemmelig oplevelse.

Personlig rejserådgivning fra vores eksperter

Vores rejseeksperter er her for at hjælpe dig med at få det bedste ud af din rejse. Uanset om du søger inspiration til nye destinationer, har brug for praktiske rejsetips eller har specifikke spørgsmål, er vores team klar til at give dig personlig rådgivning. Vi kan hjælpe dig med at planlægge din rejserute, give dig anbefalinger til seværdigheder og aktiviteter, samt dele vores lokale indsigt for at sikre, at du får den mest autentiske og uforglemmelige oplevelse. Lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit Europakort.

Eksklusiv adgang til VIP-lounger på udvalgte lufthavne

Med det ultimative Europakort får du eksklusiv adgang til VIP-lounger på udvalgte lufthavne i Europa. Nyd den rolige atmosfære og de luksuriøse faciliteter, mens du venter på dit fly. Få adgang til gratis forfriskninger, snacks og aviser, og slap af i de behagelige siddepladser. Denne eksklusive fordel giver dig en mere afslappet og behagelig rejseoplevelse, så du kan starte din ferie på den rette fod.

Mulighed for at optjene bonuspoint til fremtidige rejser

Med Europakort-programmet kan du optjene bonuspoint, som du kan bruge til at få rabat på fremtidige rejser. For hver gang du bruger dit Europakort, optjener du point, som du kan indløse til eksempelvis flybilletter, hotelovernatninger eller andre rejserelaterede udgifter. Jo mere du rejser og bruger dit Europakort, jo flere point kan du samle op. På den måde kan du spare penge på dine næste rejser og få mere ud af dine feriebudgetter.

Fleksibel betaling – betal kun for de dage, du bruger kortet

Med det ultimative Europakort kan du betale fleksibelt og kun for de dage, du faktisk bruger kortet. Du kan nemt aktivere kortet, når du har brug for det, og deaktivere det igen, når din rejse er slut. På den måde betaler du ikke for dage, hvor du ikke bruger kortet. Det giver dig fuld kontrol over dine udgifter og sikrer, at du kun betaler for det, du har brug for. Denne fleksible betalingsmodel gør det muligt at skræddersy din rejse efter dine behov og budgettet.

Fuld kontrol over dit budget med detaljerede udgiftsrapporter

Med det ultimative Europakort får du fuld kontrol over dit budget på rejsen. Kortet giver dig detaljerede udgiftsrapporter, så du altid ved, hvor dine penge går hen. Du kan nemt følge med i dine udgifter til transport, mad, overnatning og andre aktiviteter. Rapporterne giver dig overblik over dine udgifter, så du kan planlægge din rejse effektivt og undgå at bruge for mange penge. Uanset om du rejser alene eller sammen med andre, så er det ultimative Europakort det perfekte værktøj til at holde styr på dit budget.